Een teambuilding om nooit te vergeten

Let's go team!

Op zoek naar een originele en leuke locatie voor een teambuilding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In onze grote tuin waan je je met je team als god in Frankrijk, en zijn er oneindig veel teambuildingmogelijkheden. 

We werken samen met enkele partners, maar je bent uiteraard ook vrij om zelf een activiteit voor te stellen. Inspiratie nodig? Partner Funkey geeft je graag een overzicht van enkele mogelijke teambuildingactiviteiten die bij Odeveld kunnen plaatsvinden. Van chain reaction, wie is de mol, highland games tot zelfs een creatieve paint & sip workshop, alles is mogelijk! Hier vind je het overzicht.

Maar dat is niet alles: ook onze partner Bounce-it heeft diverse topactiviteiten in het aanbod om gegarandeerd een fantastische teamdag bij Odeveld te beleven.

Hieronder alvast enkele van de mogelijkheden ter inspiratie:

Outdoor escape avontuur met raadsels in augmented reality

Ontdek de ideale mix van natuur, avontuur, teamwork en technologie met ons unieke outdoor escape spel. Leer de omgeving van Zaffelare kennen op een interactieve manier en combineer de beste elementen van een klassieke schattenjacht, GPS-spellen en escape rooms met de technologie van Augmented Reality. Uiteraard met een vleugje competitie, want je strijdt in teams van 4 à 5 tegen elkaar! Jullie missie? Een anti-virus creëren en de wereld redden van een dreigende ondergang. 

Bubble football & Archery Tag, een ideale actieve combinatie

Voor de sportieve teams toveren we onze achtertuin om tot een plek waar allerlei teamactiviteiten plaatsvinden rond de bumperbal. Van levende bowling tot dikke Bertha, en van een rolestafette tot een klein bumperbaltoernooi. Daarnaast biedt onze prachtige tuin de perfecte setting voor een workshop archery tag, waar je jouw innerlijke Robin Hood naar boven kunt halen en je boogschietvaardigheden kunt testen.

“Wie is de mol”

Ontdek onze unieke combinatie van een high-end outdoor escape spel én het klassieke “Wie is de Mol” concept. Iedereen wordt op voorhand gebrieft voor een episch mindgame spel die je kent vanop TV.

Toch liever een culinaire activiteit? Onze professionele keuken biedt voldoende ruimte voor de beste kookworkshops! Van een workshop à la Ottolenghi met gastvrouw Christine, BBQ-workshop met Michel van Ghentlemen’s BBQ tot zelfs een kaasworkshop met kaasmeester An van l’Art du Fromage. Jullie (culinaire) honger zal zeker gestild worden! 

Wil je meer weten? Download hieronder vrijblijvend onze teambuildingbrochure ter inspiratie. Uiteraard werken we ook heel graag een voorstel uit maat uit (de mogelijkheden zijn niet beperkt tot deze beschreven in onze brochure). 

Teambuilding Brochure

Download onze teambuilding brochure

We verzenden de brochure naar dit emailadres:

Vraag naar de verschillende mogelijkheden

Plan jouw teambuilding bij Odeveld