Skip to main content

Goed nieuws voor de BBQ-fans onder jullie! Michel van Ghentlemen’s BBQ heeft enkele nieuwe data aangekondigd voor BBQ-workshops bij Odeveld. Noteer alvast de volgende data in jullie agenda, of schrijf je meteen in op de website van Ghentlemen’s BBQ:

  • Winter BBQ Workshop: donderdag 25/11/2021 vanaf 18u30 – min. 10, max. 16 deelnemers – Meer info & inschrijven kan hier
  • Wild op de BBQ Workshop: woensdag 1/12/2021 vanaf 18u30 – min. 10, max. 16 deelnemers – Meer info & inschrijven kan hier

Snel zijn is de boodschap, beide workshops zijn reeds bijna volzet!

Voor fans van de Italiaanse keuken, hou zeker onze nieuwspagina & social media kanalen goed in de gaten, want binnenkort worden er nieuwe data aangekondigd voor enkele “Op Mijn Talloor” kookworkshops!

Culinaire groeten,

Christine